A PKE két csapattal is benevezett az idei tanévben a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja (NLVK) által meghirdetett Logisztikai Csapatbajnokságra

Az előző évi sikereket követően, ebben a tanévben a PKE Közgáz két csapattal is benevezett a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja (NLVK) által meghirdetett Logisztikai Csapatbajnokságra. A verseny II. fordulóján a Profi-T-Ability logisztikai, logikai és stratégiai társasjátékban kellett bizonyítaniuk.

A Partiumi Keresztény Egyetem hallgatói az előző évi sikereket követően ebben a tanévben két csapattal is neveztek a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja (NLVK) által meghirdetett Logisztikai Csapatbajnokságra. Korábbi évekkel ellentétben, idén a verseny II. fordulóján a Profi-T-Ability logisztikai, logikai és stratégiai társasjáték volt terítéken, melyben ügyességüket és csapatként működésüket mutathatták meg, hiszen egyénileg és páronként is ügyesen kellett játszaniuk a versenyzőknek. A hallgatók közel egy hónapnyi felkészülés után ügyesen teljesítettek, mindemellett nagyszerű élményt jelentett, hogy elismert vállalatok képviselőivel találkozhattak. Hatalmas köszönet a két felkészítő tanárnak, Dr. Flórián Gyulának, a Manzárd csapat (Balla János, Csomós Csilla, Rozsályi Emőke, Nagy Tamás, Turóczy Szabolcs, Vas Virág) felkészítő tanárának, akik a versenyen a 13. helyett érték el, illetve Hámos Mária Dalma tanárnőnek, a Fehér Cápák csapat (Bodea Dominik, Fazekas Réka, Reskó Eszter, Grecu Dávid, Veres Dávid - Gábor) felkészítő tanárának, akik a 7. helyezéssel tértek haza. A hallgatók bizakodva várják a verseny végeredményét, melyben összesítve lesz az első és a második forduló pontszáma, hiszen ezen múlik a döntőbe jutás. 

Csomós Csilla, Turóczy Szabolcs, Nagyvárad, 2023. 11. 20.

2a7a67ce A22d 4f71 8ac2 C5c87fd0e4d088f34f2e 6bb8 4952 8254 32074ff790acCd41efa9 7eee 455b 817b 8ac425d17095