Az adatvezérelt logisztika alapjai

2024. március 21-én a PKE-re látogatott Grózsmik István, a Magyar Posta Zrt Logisztikai Központ vezetője és Csombor László, a Magyar Posta csoportvezetője és előadást tartottak “Az adatvezérelt logisztika alapjai” címmel. 

2024. március 21-én a Partiumi Keresztény Egyetemre látogatott Grózsmik István, a Magyar Posta Zrt Logisztikai Központ vezetője és Csombor László, a Magyar Posta csoportvezetője, hogy előadást tartsanak “Adatvezérelt logisztika alapjai” címmel. A színvonalas és interaktív prezentáció az ügyfél visszajelzések szerepéről, és az ajánlási hajlandóság NPS (Net Promoter Score) módszertanáról szólt.

A bemutatót követően egy másfél órás workshop vette kezdetét, amelyen a hallgatók 4 fős csoportokban kellett olyan termékeket megálmodjanak vagy szolgáltatásokat kínáljanak, melyek az előadáshoz kapcsolódóan adatvezérelt elemek felhasználásával kerültek megtervezésre. Még színesebbé tette a gyakorlatot, hogy a közönség soraiban üllő hallgatók választották ki a számukra legígéretesebbnek tűnő “találmányt”: 3-an vezető beosztású, profitorientált szemlélettel hallgatta meg a csoportok rövid bemutatóit, a diákok többi része pedig fogyasztói, egyéni preferenciájuk szerint hoztak döntést, és válaszották meg az általuk legjobbnak ítélt munkát.

A hallgatók nagyon élvezték az eseményt, sok új élménnyel és tapasztalattal gazdagodtak.

 

Balla János, Turóczy Szabolcs.

2024. 03. 25, Nagyvárad.

posta 3096posta 0018posta 3076