Betekintés a Plexus vállalat világába

A PKE másodéves Menedzsment szakos hallgatói meglátogatták a Plexus vállalatot

A Partiumi Keresztény Egyetem másodéves menedzsment szakos hallgatói 2024. március 4-én gyárlátogatáson vettek részt a Plexus Nagyváradi telephelyén dr. Flórián Gyula László egyetemi docens vezetésével.

A látogatás során a hallgatóknak lehetőségük volt betekintést nyerni a minőségmenedzsment gyakorlati területeire, elmélyíteni tudásukat ezen a téren. Megismerkedtek a vállalat minőségirányítási folyamataival, gyakorlati példákat láttak a minőségirányítási rendszerek alkalmazására, valamint megértették a minőségmenedzsment fontosságát és előnyeit a vállalati működésben. A látogatás során a hallgatók lehetőséget kaptak arra is, hogy kérdéseket tegyenek fel a vállalat képviselőinek, és interaktív módon tanulhassanak a minőségmenedzsment legújabb trendjeiről és gyakorlati alkalmazásáról a szakmai életben. Ez a látogatás hozzájárult hallgatóink szakmai fejlődéséhez és a minőségmenedzsment iránti kiváncsiságuk felkeltésében.

A Plexus-nak szeretnénk köszönetet mondani a lehetőségért, hogy ellátogathattunk a vállalathoz, valamint külön köszönet dr. Flórián Gyula László oktatónknak, aki megszervezte és lebonyolította ezt a gyárlátogatást a másodéves Menedzsment szakos hallgatók számára.

Vas Virág, Turóczy Szabolcs 

Menedzsment szak, II. év

Nagyvárad, 2024. március 4.

Whatsapp Image 2024 03 06 at 10 36 32Whatsapp Image 2024 03 06 at 10 36 32 4 Whatsapp Image 2024 03 06 at 10 36 32 1